Aysen1996 https://imgyukle.com/i/CNL5st Kızlar testlerime bakabilir misınız ? Ayin 13 , 14, 15 , 17 ve 19 unu değerlendirdim , şeffaf akıntım var 3 gündür değerlendirmeye devam etmeli miyim ?
Happybsrn Aysen1996 zaten önemli olan günleri değerlendirmişsin yine de değerlendir 😂 bu saatten sonra ne önemi var
Gebegunlugu Aysen1996 canım catlamadan 2 günü daha değerlendir çünkü 3 kaset de çift çizgi yani yumurtlama 3 gun sürmüş slik gordukten sonra 2 3 gun daha değerlendir . Ben birgeneningunlugu diye bir kadın var eblu abla onun takibi ile hamile kaldım
fatosd84 Aysen1996 yumurtlama çok güzel olmuş maşallah bugünde değerlendir istersen sonra bırakırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek 🤲
Aysen1996 Edakoc sağol canim , kafamı karıştıran şey 3 gündür olan şeffaf akıntı, çatlama ile birlikte oluyor demekki . Ben önceden yumurtlama zamanı oluyor sanıyordum . Ovulasyon testini bu ay ilk kez denedim inşallah hayırlı haberler alırım ☺️🙏🏻
Aysen1996 Happybsrn 😂😂 1 seneden fazla oldu gebelik isteyeli🙈🙈 ovulasyon testine güvenemedim pek canim bende polikistik over var 🤗
Happybsrn Aysen1996 yo bnce güven baksana yumurtlma olmuş çatlamış 😀😀 bnimde 10.ayım olacak olmuyo 😥😥😥😥😪😪
Happybsrn Aysen1996 evt vajinal iltihap dışında herşey normal ama iltihap ne yapsm geçmiyor kaldı öyle bi kimyasal gebelik yaşadım daha tık yok çıkıp bi tepeye bağırasım var 😪
Aysen1996 Happybsrn bol su için diyorlar onun için ama 🤷🏻♀️ Enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canim belirtilerin neydi?
-Minnaklarin-annesi- Ben testim koyulaştığı andan silikleşmeye devam edene kadar hergün değerlendirdim sonra bir gün durup bir gün yine değerlendirdim adet yaklaşana kadar sonra civcivlerim belli etti kendini adet günümde 🐣🐣😍🥰
Aysen1996 -Minnaklarin-annesi- Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsın inşallah 🥰 ben o farkı anlayamadım canim çünkü polikistikover olduğumdan 12 nci günü test yapma başladım o zaman Bile c kadar koyu olmasa da t çizgim koyuydu , yumurtlama günümde c den düha koyu oldu sonra daha önce hiç görmediğim kadar silikleşti son testteki gibi
Aysen1996 Gebegunlugu benim daha önceki testlerim de çift çizgi çıktı canim Lh yüksek bende pcos var , ayin 14 ünde t, c den koyuydu , sonraki günlerde c daha koyuydu, ben o yüzden yumurtlama bitti diye düşünmüştüm
Happybsrn Aysen1996 enfeksiyon değil vajinal iltihap dedi içtim yine olmuyor gitmiyor..Yeşil akıntm var ve batma oluyo arada😡
-Minnaklarin-annesi- Aysen1996 yumurtlamayı yakalamışsın ama inşallah gönlünün muradını versin Rabbim 🤲🏻❤️