Umitvar Sevgili hamişler doktorum 12. Haftamda bebeğimin erkek olduğunu söyledi. Yaşı da 60 I geçkin. Tecrübesi çok fazla olduğundan aklımda şüphe yok ama sizin bebek cinsiyetlerimiz hangi hafta belli oldu ya da sonradan farklı cinsiyet söylendi mi
Mvlildz Umitvar 12. haftamda doktorum erkek gibi dedi 18. haftamda kız dedi detaylıyı bekliyorum emin olmak için 😂
Halimekinali123 Umitvar canim ben 11 hafta 6 gunluktu doktorum kıza benziyo dedi simdi de yine kız degismedi 15 haftaligiz
Betulll11 12+4′te gideceğim ben de pazartesi günü inşallah söyler, sanırım erkek bebekte daha erken emin olup söylüyorlar.
SeHer1909 Umitvar 12 de öğrendim ama yüzde seksen diyelim ne olur ne olmaz demişti değişmedi 33deyiz kızımızı bekliyoruz
Umitvar Bu hafta ikili testimin sonucu için gideceğim yine soracağım teşekkür ederim bal anneler 🥰🧿❤️ Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Aytelf2012 Umitvar 11 12 13 ve 14 te erkek dedi ben hala emin olamıyorum kafamda şüphe var…gerçi kızımda 12 de kız dedi ve hiç değişmedi ama…bunda çıkıntı gördü pipi dedi ama bu çıkıntı sonradan da kaybolabiliyormus k yüzden kendimi kaptirmiyorum