Selinbugra Bi oğlum var Buğra kızım olur hep buğlem koyarım demiştimde doktor erkek dedi nasip değilmiş o yüzden isim arıyorum ama bulamadım bi yardımcı olur musunuz illa uygun olcak da değil güzel erkek isimleri de olabilir ☺️
_Koncuy_ Selinbugra yaa birşey size birşey sormak istiyorum nasip olursa benimde oğlum olacak Buğra ismi geçiyor bu aralar aklımdan çocuğun karakteri huyu suyu isme çeker derler ya acaba nasıl oğlunuz uslu mu afacan mı 🐣
Selinbugra _Koncuy_ ayy çok yaramaz hiç durmuyor uyumuyor ve sürekli ağlıyor 😂 benzemez huyu umarım ama çok yakışıklı ve çok tatlışşş❤️
_Koncuy_ Kubra1305 Ay ben mi yanlış anlamışım 🙊 Yoksa eşinizin adını oğlunuza mı verdiniz 😊 Ay sinirli mii 😱 Benimkiler ikiz aynı anda uğraşamam sanırım 😂Evde bir tane de koca bebek var 😂😂
_Koncuy_ Selinbugra yakışıklı olmayan bir buğra görmedim daha 😂 Allah kolaylık versin size de, benzemez inşallah 🌹
EmineTavan Selinbugra bizim oğlanlar ikisi de birbirinden alakasız eşim düşünmeden o anda aklına ne geldiyse koydu biri yiğit biri buğra 🤭