ikincianalik Dün çatı muayenesi olmuştum bugün sadece kasık ağrılarım var ne nişan ne su gelmesi hiç bişey yok. Acaba doğum hızlanır mı. 38 deyim bu arada
Betzm ikincianalik sanmam canım ama belli de olmuyo her gebede farklı bende nişan geldi açılma vardı o kadar çatıya çıktım gelmedi tavsiyem yürü bol bol hurma ye sıcak suya otur bide ilişki
Kubrnr3 ikincianalik evet tetikledigini doktorum soyledı ben catı muanesı oldum aksamı sancım oldu tabı sezeryanla dogum yaptım
addie487 ikincianalik bende perşembe günü çatı muayenesi oldum tetiklemedi. Lekelenmede olmadı, ağrımda yok, açılmamda yoktu zaten bekleyeceğiz bakalım 😱
tugce67-67 ikincianalik canım 36+2 de yaptı doktorum eğer tetikleseydi yapmazdı bence.iki gün adet ağrısı gibi ağrı çektim doğuracağım sandım şimdi hiçbir şey yok😂keşke doğursam bir kaç haftaya
ikincianalik Betzm teşekkür ederim canım hurnagı sürekli yiyorum yürüme konusunda da ev taşıyorum zaten çok yoruluyorum ama bana ilişki demeyin hiç istemiyorum 😒😒😆
Betzm ikincianalik bende hiç istemezdim yorgunluktan belki hızlanır ama gücünü doğumdan sonraya kullan evde çok uğraşma derim ahududu yapragı çayı tarcın cayı bunlarıda dene bakalım
ikincianalik Kubrnr3 herkes de farklı oluyor demek ki. Bende bekliyorum tabi vaktiyle gelsin sağlıklı gelsin ama insan sabırsızlanıyor işte 🤗🤗
ikincianalik tugce67-67 bende aynı ağrıları şimdi çekiyorum. Demekki doğum yaklaşmamış sevinmiştim bende 😆
tugce67-67 ikincianalik ah bnde her gün dua ediyorum keşke doğsa diye😂inşallah sağlıckla doğarlar.insan o kadar ay dayanıyor son haftalar geçmek bilmiyor🙈