Didialp Kızlarr bugün 36 haftam bitti🥳sizlerin nasıl gidiyor,ben hem çok heycanlı hem çok kaygılıyım normal doğum gibi görünüyor çok korkuyorum ama çokta rahat gibiyim😂hormonlar çook fena,sizler nasılsınız? Ağrılar var mı,kendinizi nasıl hissesiyorsunuz🥰
iceprincess25 Didialp bnde 2 gün sonra 36 ya giriyorummm henüz çatı muayenesi yapılmadı 36 nın sonuna doğru doktor a gidicem ne zmn yapılıo normalde korkuyorum çok fazlaa kesinlikle epidurallı normal doğum istiyorum ters 1 durum olmazsa epiduralsız yapamam herhalde .s.s.s bu arada 1 hafta önce en son doktor a gittim 23 kilo almıştım :)))))
Suledonmez2906 Didialp benimde yarın bitiyo 37 ye giriyorum heyecan korku herşey var 😇normal gözüküyor şu an ağrılarım oluyo geceleri uyku yok zaten 🤦🏼♀️Artık gelsin istiyorum herşeyi hazır meleğimin bekletmese kendini hep okuyoruz postları gelen giden yok diyorlar 😀
Babykitteniscomin Didialp bende yarın 37+0 oluyorum heyecanlıyım, sabırsızlanıyorum 😹 uykuya dalmakta çok problem yaşıyorum, ağrılarım oluyo henüz yalancı sancı falan yaşamadım ama, haftaya da çatı muayenemiz var bakalım gelsin artık diye bekliyoruz 😻
Elifffnaz Didialp bende bugün 37 ye girdim. Ağrılar başladı uykusuzluk ayaklarda şişkinlik ne desen var artık 🤦♀️Doğuma yaklaştıkça da korku heyecan başladı. Çok az zaman kaldı ama sanki daha çok beklicem gibime geliyor
Helin_elmas Bende 36 girdim bugun 😍 çok heyecanlı sürekli hayal ediyorum nezmn gelicek nasıl bir doğum olucak ama bi okdrda korkuyorum 😒
Didialp Helin_elmas duygular cooook fenaa😅😱🥳bunalrın hepsini yaşıyorum aynı anda😂rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebişleri
Didialp iceprincess25 canım sakın korkma sakın🧡5 sn bile sürmüyor derin nefes alıyorsun hemen bitiyor acı değilde insan tuhaf hidsediyor geçiyor hemencecik🌸
Didialp iceprincess25 kiloyuda takma bende 14 kilo almışım,hemencecik veririz vermezsekte süt olsun bol bıl:)
Didialp Suledonmez2906 ay hemen gelsin istiyor insan o hazzı yaşamak istiyorum ama bebişimin benden ayrılmasınada üzülüyorum oy hepsi değiik duygular
Didialp Babykitteniscomin uykusuzluğu şimdiden bize tattırıyolar valla😂benim her gün olmasada haftalık 2 kere filan olyyo uykusuzluk sanırm bu haftadan sonra görcem😂
Didialp Elifffnaz bende öyleyim sanki cok zaman var mış gibi ama düşününce hiç bir şey kalmadı🤩çok heycan ve bi o kadar stres var ne enteresan duyguymuş,nasıl olcak nasıl doğum başlıcak vs bunları bilmediğimizden bu telaş bence
Atesfeyzanur Didialp yaaaa ben cok sersemlestim canim:(gun boyu uyku halindeyim. Kalkıp temizleye başlayayım diyorum her gün yarına erteliyorum ağrım var tabi.Ama genel olarak şikayetim ruhsal acidan
Didialp Atesfeyzanur bende öyleyim,iyi ki 31. Haftamda bebişin kıyafetleri yıkamış ütülemişim çevremdekilere kalsa cok erkendi iyi ki dinlememişim şuan kolumu zor kaldıryorum,doktor cok yürü dedi ama yürürkende özel bölgemde acı oluyor baskı yapıyor bebiş cok yürütmüyor beni