buseyusuf27 Ecenklv ben hissediyorum dün sabah sol tarafsa toplandı baya canımı yaktı sonra ovaladım konustum bıraz duzeldı busefer arada tekmelemeye basladı pıt pıt dıye atıyor 😁 bazen sertlık neredeyse orada oluyor 18.hafta 🙋🏼♀️
Babyy1S Ecenklv 15haftalk olucaz elimle hissediyorm daha onceden de hissediyordum sertliği tam olarak yukarda değil sagda vajinaya yakın benmki
Biberff Ben anlamıyorum fakat çok hissediyorum hemen hemenn her dakika oyunuor tekmeliyor🥰🥰🥰 içim bi tuhaf oluyor 👶🏻
Caglanuroney Biberff maşallah canım sağlıkla doğsun ☺️🙏 inşallah bende 15 haftalık hissederim çok sabırsızlanıyorum 13+2 oldum daha küçüğüz
SerdaRaysel Cinsiyetler ne kızlar maşallah erken oynamış birde kaç haftalıkken başladı oynamaya Bebişler 🥰
Lalammm Bende 17 haftamdaym 16 da hissettim ilk gebelik. Ama bugun fazla hissetmedim bu saate kdr. Hamileligin her ani stres sanirim 🙄
Lalammm Agriniz falan oluyormu kizlar benim dun kasik ve bel agrim cok oldu bugun iyiyim sukur pek agrim olmuyordu 12 haftadan bu yana dun baya oldu.