kocak_57 Kızlar 2 gündür başım ağrıyor neden olabilir normal mi bu acaba hastaneye gitmem gerekir mi ?
irva kocak_57 Benim de 6 gündür var.Tansiyonuma yansıdı biraz bir düştü bir çıktı.Ama şuan azaldı baş ağrım ara ara var gözlerime kadar vuruyor.15+5 haftalığım bu haftalarda normal dediler bana.Doktorum da 1 haftalık tansiyon takibi verdi.
Biberff kocak_57 tansiyonunu ölç bakalım benimde hep başım ağrıyor hemen hemen hergün migrenim var bir de 🙄 tansiyonum 9-4 9-5 sürekli düşükle geziyorum normalde 12-7 filan oluyordu hamilelikten beridir düşük
Nur_nur06 kocak_57 26 haftalık gebeyim bende de bir kaç haftadır var canım bir şey yapmıyorum doktorum da birşey demedi istersen yönlendireyim doktora dedi bende gerek yok dedim başımı açıp bakabilecek değilller ya sinüzit falan olmuş olabilir
Zlhb kocak_57 tansiyondan olur uykusuzluktan olur susuzluktan olur idrar enfeksiyonundan bile olabilir
Sibelalparslan Benimde aynı sorunum vardı geçmek bilmiyordu kan ve idrar tahlili verdim hiç birşey çıkmadı. Ama her gebelik aynı değildir gitmenizde fayda var
Nur_nur06 kocak_57 evet canım bende çok şüphelendim doktorum çağırdı işte bebeği kontrol etti ama kan idrar vs almadı tansiyonum normal çıktıgı için eger tansiyonun yukselirse haber ver dedi