Havacianne Kızlar merhaba. Ben 6 haftalık hamileyim sabah kanamam oldu doktora gittim vajinadan baktılar kalp şeklinde rahim dediler bu gibi durumlarda düşük riski çok fazla dediler sonra takip edicez dediler iğne vs verdiler.böyle bir durum yaşayan var mı 😭
Selcann94 Havacianne benimde öyleydi canım ama şükür bi sorun olmadı Allah’ın izniyle korkma bişey olmaz inşallah 🤲🏻
Duru999 Havacianne Salam. Benimkide oyle. Ve dr sordugumda bisey olmaz ne dogum yapmama nedeki basqa biseye. Ve benim kaynanamda oyle 3 cocugu var masAllah olsun. Etrafimda bi cok kadinda boyle ve hic sorun olmadi. Allah sanada yardimci olsun in se Allah sag salim bebisni kucagna alirsin🤲😇
Havacianne Selcann94 inşallah kuzum benim.. risk var dediler ya birde iğne verdiler falan ondan baya kötü başladım güne
Selcann94 Havacianne bnm 3. Çocuğum 2 Kızımda öğrendim ama hamd olsun sorunum olmadı stres yapma Allah Yardımcın olsun Rabbim inşallah sana bağışlar 🤲🏻
Cmn92 Canım benimde aynı sekil kalp seklinde dedi doktor 11 haftalık hamileyim erken dogum olabilir dedi sadce dikkat etmeniz gerekiyor