Baharrrrrr Acil geç kaldık istanbulda ayrıntılı ultrasyon için fiyatı uygun hastane söylemisiniz.muayne olmadan direk randevu alıp gideceğin bir hastane
Arjinnn Baharrrrrr özel ilgi hastanesi var Avrupa yakasında istersen oraya gidebilirsin bende baya araştırdım en Uygun fiyata orası vardı 180tl
nil_sugra Baharrrrrr çapaya da bakabilirsin canım. Orda hep perinatolog bakıyor 150 200 gibi bir rakama direktte gidebilirsin
Dumannn Cerrahpasa ali benian. Hemen randevu veriliyor diye biliyorum cerrahpasanin kendi sitesine girin. Hemde uygun bilen varsa soylesin tas catlasin 200 filandir. Bazilari 180 diyordu simdi ne oldugunu bilmiyorum
1818_18 Dumannn ya bacım bişi sorcam Cerrahpaşa sitesine girdim şimdi kadın hastalıkları ve doğum bölümünden Ali beniani seciyorum dimi ayrintili ultrason için ayrı bir yerden mi seçim yapmamiz lazım bir de bu hastane özel mi ben bilmiyorum
Dumannn 1818_18 yok devlet hastanesi ama prof oldugu icin ucret alınıyor. Direk gidince vezneye soyleniyor o ara parada veriliyor oyle yani
Dumannn 1818_18 ayri bi yer yok direk o doktoru secin vezneye soyleyin gidince ayrintili ult diye yardimci olurlar
Arjinnn 1818_18 internette yazım isterseniz Bağcılar özel ilgi hastanesi numarası ve adresi var gayet ilgiliydi doktorumuz
1818_18 Dumannn siz gittiniz mi memnun musunuz hemen bakıp gönderiyorlar mi yoksa ilgileniyorlar mi baya
Dumannn 1818_18 yok ben yorumlari okudum gitmedim. İnternette ve bu forumda aratin cikiyor ali benian. sadece renkli foto verilmiyor devlet oldugu icin. Ben detayli icin doc dr aytul corbaciogluna gidecegim 🤗🤗