zeome bugün 23 hafta olduk tatliş anneler sizler kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor benim minik kızımı salı günü detaylıda görcem çok heyecanlıyım yürüyünce sessiz sakın oturunca hep hareketli bi kızcem var 😊
Atlass zeome 31+4 dün geceden bu yana bel ve kasık agrısı içindeyim 🤦♀️ Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyorum sanırım ☺️
Kubra1606 zeome bende şuan 25+6yım benim minnoşumda öyle aşırı hareketli 😊 detaylıya girdim çok şükür çok güzeldi ❤️
Tsknaltunts zeome 26+2 canım hareketleri yeni düzene girdi benimde yatınca hareketli ayakta uyuyor sanırım 😂 artık geceleri hareketlerini hissetmeye başladım çok çişim geliyor🤦♀️ detaylıya girmedim kızımız olacak inşallah 🤲😍
Rabia0168 27 +4 gün dua edelim birbirimize bu sıcaklarda rabbim yardımcımız olsun saglıkla kucagımıza alalım kimin duası kabul olacagı belli olmaz "🙂
Dilberim zeome Bizde 37+2 haftalık olduk buaralar çok uykum geliyor hep uyuyorum adet ağrılarım başladı benimde ve hala bebişim doğum pozisyonunu almadı temmuz 2 sezaryan doğum gözüküyor bakalım hayırlısı😇😊
tugbaayaz zeome 31+2 olduk bizde bugün oğlumla ağırlaşmaya başladım iyice mide yanması ayak şişmesi ağrıması geceleri uyuyamak falan derken artık dahada zor geçmeye başladı