SeHer1909 Esra32 aslında Romanya’da bulunan bir kentin de adıymış zamanında Türklerin ağırlıkta yaşadığı. isim olarak yabancı bir isim de değil direk Türkçe
Lollapalooza Zehra Öykü İdil Aylin Senâ Ahsen Ben bunları düşündüm içinden de ikisini seçtim. Belki size de yardımcı olur.
Esra32 Lollapalooza ben meva ve Zehra düşünüyordum ikisinden birisi olucaktı ama gel gör ki eşim istemedi başka isim söylüyor 😱
Asuyigitalp Esra32 bende nasipse zümra koycam zümra alya istiyorum 😊 ama ayzanin yanina alya yakisiyo bence alya olabilir 😊
Esra32 Asuyigitalp ayzadan önce alya düşünmüştüm ama ayza daha kibar geldi . Bu sefer farklı olsun istedim. Farklı olupda tuhaf bişey olmasında tabi 🙃 zümra tek başına ağır ve çok güzel bi isim. Bence tek koyun tabi karar sizin 🤗
Sedocan Esra32 kızımın adı aysıma Nur yüzlü ayyüzlü şans getiren Uğur getiren manasında ben çok nemnunum kızım on yaşında hamileyim 25 haftalık bu kuzuma almina düşünüyoruz daha tam karar vermedik ama
Esma_Ceyhan Esra32 bizimkinin henüz cinsiyeti belli degil ama kızımız olursa aişe hüma koymayı düşünüyoruz