aysesensoy Ececeyda solenta pregna aldım kullanıyorum,dermatolog önerdi..yüksek ve uzun süre koruma sağlıyor..hamilelikte leke için ektra önlem almak gerek👍
Elif1147 Ececeyda ben bgn aldm.normalde hamilton kullanıyodm yüzğmde leke oluştıgunu farkettm hemen bgn gidip aldım
Ozgeahmet Ececeyda şuan kullanıyorum kendimde eczanede çalışıyorum gayet güzel kullanabilirsiniz rahatlıkla
Kubraoguzhan Ececeyda ben de ondan alacaktım gramajı çok fazla geldi daha önceden akne için olanını kullanmıştım bi süre sonra bozuldu küçük ml üretimi var mı acaba
Babiessss Herkes solante pregna yı öneriyor bende onu alıcam. Ama internette n11.comda uygun fiyatlara var kargo ücretsiz. Alırsanız internet daha uygun
aysesensoy Babiessss internette bazen tarihi eski urunler olabiliyor..ama kremde son kullanma tarihi var,onu kontrol edersiniz😊
Mervekaraalp Ben de solante Pregna kullanmaya başladım ama cildim çok kuru olduğu için kabuk kabuk oluyor ve yedirmem çok zor oluyor. Önceden aven kullanıyordum çok memnundum böyle giderse tekrar aven alacağım