Suhedaa_ 4,5 gündür arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Bazen sadece belime ve bacaklarıma ağrı vuruyor. Bu haftalarda normal mi ? Geçer diye bekliyorum ama moralim çok bozuluyor. İlk hamileliğim ve tecrübesizim.
izmirlii-35 Suhedaa_ Normal kuzum çocuk yer yapıyor ben 30 haftadayım hala benim bile adet ağrısı gibi ağrım devam ediyor senin haftalarında bende doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi kanaman gelmediği sürece sıkıntı yok demektir içini ferah tut😊
Mercimegiiim Suhedaa_ benimde 15 16 17. Haftalarda çok ağrım oldu karnın büyümeye alışıyor yırtılıyor rahim büyüyor o yüzden canım normal. Geçecek korkma.beni uykumdan uyandirirdi ağrısı
Aynurr16 Suhedaa_ canım çocuk kendine yer açtığı için çok şiddetli ve geçmeyen sancı ağrı değilse normaldir bide kendi adet tarihinize yaklaştıkça adet ağrısı çekmekte normal ☺️
Canan95 Suhedaa_ normal benim de oluodu o haftalar da bebek gelistigi içinmiş. Batmalar oluodu benim birde kasıklarım da filan sonra geçti ama
Suhedaa_ Aynurr16 geçmeyen bir ağrı değil. İyi olsunda. Bebekten endişe ettim. Çoook teşekkür ederim ☺️
ipek-smr Suhedaa_ aynen canım ağrı eşiğin çok dayanılmaz olmadığı sürece bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle
Suhedaa_ Canan95 batmalara alıştım diyebilirim ama adet ağrısı gibi ağrı olunca şaşırdım. Deneyimli anneler sayesinde fikir ediniyoruz. Sağolun gerçekten
Serifetsbs Bende yarın 15 haftalık olcam benimde 2 gündür alt tarafımda ağrım oluyo böyle zonklama gibi arada normal mi kızlar ilk gebeliğim
81anne Serifetsbs canım ya benımde yarın tam 15 haftalık olcak Allahın izniyle benımde alt tarafımda zonklama var böyle tam ayagımın eklem yerine vuruyor hem rahime 🥺
Serifetsbs 81anne Aa aynıyız canım benim😇 aynı ağrılar gerçekten perşembe randevum var bakalım doktora sorayım bi
Canan95 Suhedaa_ benim de ilk hamileligim. Bu programı bulana kadar hep tanıdıklara sordum normal mi bu ağrılar diye. Sonra bu programı bulunca forum da çok şey öğrendim.☺️
Babyy1S Suhedaa_ bende ağrı degilde karnımda batma tarzı oldu bi kaç defa bebek buyudukce oluyor normal hatta sabah kalktığımda karnımda sertlik vardı şiş gibi olmuştu içerde napıyorsa bi büyüsen artık diyorum 😂