Fatmaaltin Kızlar ben 32+1 gunluk hamileyim dün doktora gittim kilosu 1750 dedi haftasıyla uyumlu dedi ama bana az geldi sanki sekerim olduğu için çok beslenemiyorum az yemek iyorum sizi bebeklerinizin kilosu nasıl acaba
Esfdnc Fatmaaltin hemen hemen aynı canım bizimkide bana da şeker tuz karbonhidrat yeme diyor zaten çok yiyince rahatsız hissediyorsun daha sona doğru inşallah 3 kiloyu görürsün
civcivimmm Fatmaaltin bende tam 30 haftalığım bugün doktora gittim 1370 gram dedi haftasına göre normal dedi ama banada az gibi geldi yani 30 haftalıklar daha fazla oluypfu sanki ama yinede doktorum iyi diyosa iyidir diyip biraz rahatlıyom
sda-sda35 Fatmaaltin 32+1 de gittiğimde 2000 gr ve normal ddi. Bende çok takılıyorum ama değişiklik gösteriyor sanırım. Burda 2300 2400 ddi diyen bile var. Çok takılmamak gerekiyor sanırım
Merdgn Fatmaaltin Bence doktor normal dediyse hiç takılmayın hele ki şeker varsa. Bende şeker var beklediğimizden çok kilolu ve kanamalı geçiyor günlerim hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum.. O yüzden çok sıkmayın kendinizi 😊
tugbats Fatmaaltin aynı benimde seninki gibi ama doktor normal olduğunu söyledi benimde 1802 gram 32 hafta
Gul-34 Fatmaaltin canım bebekler son haftalarda kilo alıyor kuzenimin bebeği son 1 haftada bir kilo aldı biz şok olmuştuk takılma yani iyi kilosu maşAllah