Elif1613 9 haftalık hamileyim ve sol kalçama doğru ağrılar oluyor bı giriyor ağrı bir cikiyor artık anlam veremiyorum ne oluyor anlamıyorum böyle olaniniz varmı acaba ya
MehmedinZeynebi Elif1613 bende 9+4 üm iki gündür yataktan dövülmüş gibi kalkıyorum bel ağrım çok oluyor normaldir insaAllah
Meriwa Elif1613 sol bacaga vuran da bi ağrı vardı bende de bizde kocamanlar 😄 oğlun olcak dedi oğlum oluyo cinsiyeti ordan bildiler bakalım zamanı gelince ne olur
MehmedinZeynebi Elif1613 Allah şifa versin madem umarım bişi yoktur ve yardımcı olabilecekler bakar postuna 😊
Elif1613 MehmedinZeynebi belimde ağrım yokta sol kalçama ağrı girip çıkıyor bende anlayamadım valla 🙄
Elif1613 Meriwa bacağıma vuran ağrım yok canım kizimdada kalçama ağrılar çok vururdu benim oğlanla ne alaka kız 😊
Elif1613 Meriwa hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda fark etmez çok şükür bı oğlum bir kızım var rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲
ozlem-06atli Bende 14+1 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var. Benim sağ tarafım kalçamdan bacağıma batan bir ağrı oluyor zor uykuya dalıyorum. Genelde yatarken oluyor. Allah yardımcımız olsun 😊