elifhd firuzeelmi canım bende o zamanlarda pek almamıştım ki şuanda 32 haftadayım 6 kilo aldım sadece kontrollere gidiyorum bi sıkıntı yok son aylarda kilo alınıyor diyolar ama ben sanırım almam daha yapı meselesi sadece bebek büyüyo benim belim falan kalınlaştı bi tek o kadar da olsun 😅
2020-2020 firuzeelmi kilo almak kim için iyi mi? 80 kilo ile hamile kalan için mi? 45 kilo ile hamile kalan için mi? 😀
Mahbuss firuzeelmi ay inşallah bende böyle olurum 7+6 haftadayim. Bı gün iştahsızlık bı gunde doymak bilmiyorum garip bişey oldum ya 😀 hamilelik başlangıcında 53 kiloydum bende bakalım kaç olucam
2020-2020 firuzeelmi 27 haftada 1 kilo aldım. Amaaaaaaaaaa ! 76.5 kilo ile hamile kaldım 😀 anlatmak istediğim buydu. Kızlar 45 kilo ile hamile kalıyorlar toplamda 20 kilo alsalar bile benim kiloma ulaşamıyorlar 😂 Yani kilolu hamile kalanların çok kilo alması beklenmez. Zayıf hamile kalanlar kilo alabilir. Benim gibilerin; “ayyyy ben hamileliğim boyunca 6 kilo aldım” diyip hava atması hiç doğru değil 😀
Eceklc Bende 17 haftadan sonra aldım bulantılarımdan dolayı kilo vermiştim şimdi doğuma 22 gün var 5 kilo aldım sadece bünye meselesi kimi 20 kilo alıyor kimi 5 6 kilo doktorum normal dedi 4 kilo daha alabilirsin demişti geçen ay ama almadım
Betim firuzeelmi doktorunuz söylemiştir zaten ben ne kadar almıştım 3 kilo falandı büyük ihtimal başta aldım ben şimdi sadece bebek kilo alıyor
Duygu_pb 20de +1 almıştım 28 de +8 oldum ilk 3 ayda veren bile oluyor çok normalmiş doktor takibinde çocuğun gelişimi güzel çıkıyorsa sıkıntı yok çocuk senden alırmış gerekeni
2793ebru firuzeelmi canim bemce cok iyi tabi kac kiloyla basladiginda önemli bende 47 kiloyla hamile oldum suan 19. Haftadayiz 50 kilo olmuşum😊 toplamda 3 kilo almisim. Doktorum baslangic kiloma gore normal dedi.