Deletedmom272 Kizlar diofol takviyesini kullanan var mi aranizda. Icerisinde d3, b12, iyot vs var. Devlet karsilamiyor. Gecenlerde endokrin uzmanim tavsiye etti. Kadin dogumcuna sor ama dedi. Bugun sorucam. Kullanan var mi merak ettim🙄
yumukeller Deletedmom272 ben kullanmıştım ilk 3ay. Folik asit olarak vermişti doktorum bebeğin kemik gelişimi falan için iyi geliyor. Kadın dogumcum yazmıştı ama bana.
MerveA2020 Deletedmom272 ben de ilk 3 ay kullandım , folik asit haplarından biri , bi rahatsızlığım olduğu için falan almadım 🙄
Deletedmom272 Tugce1803 kac ayliksin cnm. Nette ilk 3 ay kullaniliyor yaziyor. Kadin dogumcu mu verdi. Diger ilaclardan farkli olarak iyot var icerisinde. Tiroidle ilgili bi rahatsizligin mi var
Tugce1803 Deletedmom272 Evet kadın doğum doktorum verdi canım. Tsh gebelikten önce yoktu gebelikle birlikte ortaya çıktı değerim 5 ti. Bugün kan verdim 2.256 çıktı.Şu an 10 haftalığım🌸
Deletedmom272 Toprakdag bnm sadece tiroit rahatsizligim var. Ama onunla ilgisi yok galiba. Iyot var icerisinde. Ne icin onerildi bilemedim ki🙄
yumukeller Deletedmom272 yok canım benden kaynaklı bişey için vermemişti. Bebeğe folik asit desteği amaçlı vermişti
Deletedmom272 Toprakdag ben kronik hasimatoyum. Hamilelikten once ilac icmiyordum pek. Hamileligimi ogrendigim gibi kan testinde baktirdim 20 ye cikmisti tsh. Ilacim 75 mg olarak guncellendi. Simdi tsh 1.57 iyi yani sukur.