Ilknur74 Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim sütyenlerim çok sıkmaya başladı emzirme sütyenine başlasammı sizce rahatlık açısından ?
Aygul01 Ilknur74 emzirme sütyenini ne yapacan kız şimdiden😋 telsiz ve dolgusuz sütyen al onlar en rahatları
Cyhnyt23 Ilknur74 canım bence sen sutyen birleştirici al ben öyle yaptım 39 haftalık olduk hala kullanıyorum çok rahat oluyor dene derim
Busratm Ilknur74 Ben büstiyer tarzı aldım onlarla rahat ediyorum öneririm size de. Hem doğumdan sonra da kullanabilirsiniz.
Glay123 Agraf var südyenin arkasına takılan materyal gibi onu bi arastr cok rahat oluyo benımde olmuyordu ondan aldım
gokella Ilknur74 bende emzırme sutyenı aldım goguslerım buyudugunden dolayı ama o da cok sıkıştırıyo ve terletıyo yaz ayında giyilce gibi değill. Ek kopça fikri güzel ama sutyen kucuk oluyo sırtı dar olsa olurda bralet tarzında bı seyler almak daha mantıklı
MihrimahT Penti kesinlikle almayın. Göğüs ile sırt uyumlu değil. Agraf takmak zorunda kalıyorsun ve çok terletiyor. 3 tane aldım. Sevmedim.
gokcecan Haftadan sonra takmayı bıraktım 😂 göğüs koruyucu pamuklardan almıştım onu takıveriom atletimin içinden 😂😂 memelere özgürlük!!!! 😂😂😂
Yeliz1905 Ilknur74 egerki sütyenın yuvarlak kalıbı oluyorsa arkasına sütyen argafı alın ben çok rahatladım öyle şuan bıle normal kullanıyorum 31+3 oldum
Elisah Ben pentiden 1 beden büyük aldım. aldığım model lazer kesim diye geçiyor cok rahat cok memnunum
Mihrimah41 Ilknur74 çok çok erken sennki ya birden kilo filan mı aldın?? Arkadan genişletmek için kopça uzatma parçası al bence. Emzirme sütyeni için çok erken
Hadibakalim Merhabalar bende ayni sıkıntıyı cekiyordum pentiden bunlardan aldim ucunu belli etmiyor tavsiye ederim ..www.penti.com/gri-melanj-nu-basic-kapli-sutyen-zidPLNUKAPS12IY-GNG
Merry_8 Ilknur74 canım benimde öyleydi şu lcw de sutyen kaplı atletler var onlardan aldım ben gayet rahat ediyorum.