Burcuyyy Kızlar ben bunu gündüz öğlende içtim hiç bir etki göaterm3di gün bu gece karnında bi ağrı miğde bulantısı uyandım afedersiniz lavaboya yetişemedim hala miğdem bulanıyor bu ilacın etkisi mi oluyor
dilekgi123 Burcuyyy evet ilactan oyle oluyo ben gece 12 gibi yatmadan icerdim 5-6 gibi kabus gibi karin agrisiyla yataktan kaldirirdi gebelikte ilk uc aydan sonra izin verilmiyo kullanilmasina
MrvDmrkr Daha önceleri kullanmışlığım vardı mide bulantısı yapmadı ama karında inanılmaz ağrı yapıyor
Burcuyyy Sevoozi uykumun içinde olunca ilk defa korktum hiç o şekil miğdem bulanmazdı ama gerçekten iyi bir ilaç
dilekgi123 Burcuyyy ben demir ilacindan dolayi kabizlik yasamistim doktor ilk aylarda izin vermisti sonra uc aydan sonra daha verilmiyo dedi duphalac yazmisti hem karin agrisi da yapmiyo yani doktorun bu aylarda niye karin agrisi yasatiyo ki sana bence bir daha danis 🤷♀️🤷♀️
SeHer1909 Gece içince mide bulantısını biraz daha az hissedersiniz ben hamilelikten önce ara ara içiyordum. Öğlen falan içince felaketti . Gece içip sabah arınıyodm resmen 🙈