GulcanYvz Aslında bu aralar daha çok kremleniyordum ergenlik çatlaklarıma yenisi eklensin hiç istemezdim ama kaçınılmaz son oldu 🤷🏻♀️ Erken başladı inş aşırı olmaz sizin ne zaman başladı kızlar tabi hiç olmayanlar çok şanslı 🤗
Twinksmom GulcanYvz 30 da 3 sağ 3 sol çizikle karşılaştım aynada 😂 Zaten boyum uzun bacak ve belde vardı öncesinde göbekte eklendi 💆🏼♀️
Evita GulcanYvz 33te bir başladı pir başladı :( karnımın altında 2 yanlara doğru uzanan çatlağım var.
Yusufcuk6 GulcanYvz tatlım sonuçta bebek taşıyoruz ve karnımız büyüyor ve bence çatlaklar çokta önemli değil benim oğlum sen beni burda mi taşıdın diyip öpüyor şimdi de kardeşine sarılıp anneme 2 çizik te sen mi atıyorsun diyor 😊😊ben o çatlaklara baktıkça iyiki anneyim diyorum iyiki varlar diyorum
Nslhnakn GulcanYvz 35. Haftada başladı benim elinden geldiğince kaşımamaya çalış benim o kadar tatlı kaşınıyorduki engel olamıyordum🙈 38 olduk şuan, birazcık artış oldu ama olsun onlar bana kızımın hatırası🤗🌸
Zeynep20 GulcanYvz Bende 28 haftalığım canım benm iki hafta önce iki çizikle başladım. Gayet normal sıkı yürüyüş ve spor düzeltir sonuçta bi doğumla kalmayacağız anneyiz doğurganız fıtratımız da böyle başa gelen çekilir bacı🤷🏻♀️🤰🏻
UrasEgeninannesi GulcanYvz ben 18 de başladım çatlamaya 😂 28 yine iyi. Bioil, vazelin kullanıyorum. Daha az çatlar oldum kullanalı 😊
GulcanYvz Kızlar olacağını biliyordum Bende çünkü ergenlikten kalan yanlarımda kalçamda beyaz çatlaklar var tek göbekte yoktu artık oda eklenecek 🤷🏻♀️Krem sürüyorm ki en azından aşırı belirgin çatlaklar olmasın Artık kısmet