Snur94 Vitamin hapı ı Mom içiyorum Doktorum daha önce vermişti ama mide bulantılarımdan içemiyordum 20. Haftada ancak geçince başlayabildim düzenli olarak ama ağzıma igrenç bi tat bırakıp midemde bulantı yapıyor sanırım var mı böyle bir şey yaşayan arkadaşlar
PelinK Snur94 ben ilk Aydan beri kullanıyorum öyle bir etki yapmadı bende canım. Hamileliğe bağlı miğde bulantısı olabilir mi
Nihanozturk Snur94 32.haftamdayım 3.aydan beri kullanıyorum sanırım bende hicbi yan etki yapmadı gece yatmadan alıyorum genelde agzında cok tutarsan kokusu geliyo hemen suyla yutunca belli olmuyo pek
Zaem Snur94 agznda cok tutma tadi we kokusu gliyo o zman cok suyla kullan bde bnde bi sknti olmdi ck skur
biiiidamla Bende Bugun aldım henüz kullanmadım ama dediğiniz şikayeti çok duydum bende bulantı yapıyor kokuyor gibi.yeni doğum yapmış hemşire arkadasım içerken kokmasın dıye buzdolabında sakla dedi.youmları bende merakla bekliyorum
Snur94 Doktoru arayıp sordum bulantı yapıyorsa içme meyve ve sebzene dikkat et madem Dedi ben bulantım varken o yüzden içememiştim tadı güzel aslında ama içimden geliyor gibi oluyor sürekli
PelinK biiiidamla hayır içmedim çünkü içinde hepsi var canım. Sadece Demir ilacı kullanıyorum onun dışında
Caglaa Benim 7. ayım bitti 3. Aydan beri kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım. Günlük mü kullanıyorsunuzzzz ?
Snur94 Caglaa evet günde bir defa alıyorum Doktorum bulandırıyorsa bırakabilirsin Dedi başka vitaminlerim vardı onlara devam ediyorum
BarBeyzazer Bende 2 haftaya yakındır kullanıyorum hiç problem yaşamadım dişimle tutup direk bol suyla yutuyorum tadını almamaya çalışıyorum 😁