Merhaba anneler.❤️ 38+5 günlük gebeyim. Danışmak istediğim bir konu var. Dünden bu yana sarımsı sümüğümsü bir akıntı geliyordu, az önce hafif kahverengiye dönük lekelenme oldu. Ayrıca bugün akşama dek iş yaptım durmadan yoruldum, akşam üzerinden bu yana sürekli kasılmalarım oluyor, ağrı girip girip duruyor. Kasılma sayar ile 4-5 kere ölçtüm, 20-25 dk ara ile 30-35 saniyelik kasılmalar oluyor. Cuma günü doktora gittiğimde bebeğin suyunun daha yeterli olduğunu ve 1 cm açıklık olduğunu söylemişti doktorum. Ve biraz derin baktığı için çatı muayenesinde “bugün kanaman gelebilir, korkma” demişti ama o gün kanamam olmadı. Eğilirken falan aşırı derecede zorlanıyorum belim kitleniyor resmen. Aranızda bu belirtileri gören oldu mu? Sarıdan koyuya dönük sümüğümsü bi akıntı, lekelenme neye işarettir? Doğum sancısı için her 5 dk da bir veya 10 dk da 3 defa 50 snlik kasılma olması gerekiyormuş sanırım, netten öyle okudum. Yalancı doğum sancısı mı bu çektiğim? Ve de bu akıntı/lekelenmenin suyun bitmesi ile bi alakası var mıdır?