kızlar öncelikle bu hastane ile ilgili önceden açılan postlarda merak edip gidip hastaneye bayıldıgımı ve çok güzel bi yer olduğunu söylemiştim ama herşey hastanenin güzelliğinden ibaretmiş şuan ordan yazıyorum şikayet vara da yazdım videolarını da çektim
38+2 haftalık hamileyim kasılma ve kasık ağrısı şikayeti ile bu hastaneye geldim daha doktorun odasına girer girmez bana ne şikayetim bile olduğunu sormadan direk yat dedi çatalı gösterdi muayeneyi kendi etmeye tenezzül bile etmeden yanındaki yardımcı mı ebe mi kimse ona muayene ettirdi kendini geliştirsin diye 10 gündür 2 cm açıklığım vardı olmadığını iddia ettiler bebek nasıl diyorum cevap vermiyor sadece ultrasonda bakıp kendini geliştiriyor kalktım NST istediler NST için girdiğim perdeli oda oda bölümde gerzek asistanlar telefondan müzik açmışlar makara yapıyorlar ancak. Benim durumum çok acil değildi ama başka bölümlerde doğum sancısı çeken kadınlar vardı çok sinir bozucu bir durum acilen bu güzelim hastaneyi denetlemeleri lazım gereksiz fazla asistanları atsınlar