Selamün aleyküm güzel anneler ayrıntılı ultrason konusuna değinecektim hep eski yorumlar vardı bu konuda biraz güncel olsun istediğimden ve bilgilerimi paylaşma niyetiyle yazıyorum. Ayrıntılı ultrason araştırma kısmı biraz yıpratıcı aslında araştırıyoruz ve bilgi çok kısıtlı birde az bir maaş ile geçinenler için gideceksem eğer hem uygun hem iyi olmalı düşüncesi var. Öncelikle forumdan yada başka yerlerden vs. Araştırmalar yaptım sonra ona göre hastaneleri arayıp fiyat aldım (İstanbul Avrupa da yaşıyorum ve yeni yerleştiğim için hastaneleri pek bilmiyorum)
*Özel çapa hastanesi 350 (renkli CD ve fotoğraf)
*Hekimoğlu 350 ( internetteki 2018de yazılmış yorumlara aldanıp buraya randevu aldım daha sonra biraz daha araştırdım ve şikayet varda 2020 ye ait yorumlar buldum Suriyeli bu işten anlamayan ve sorulara cevap veremeyen birinin baktığı yazıyordu bı kaç tane daha 2020 ye ait şikayet görünce vazgeçtim) (renkli CD ve fotoğraf dahil )
*Güngören İlgi hastanesi 250 (siyah beyaz)
*Medicine 530
*Medipol esenler 490+ muayne parası
*Medipol Bağcılar 730
*Medilife Bağcılar 650
Bana çok pahalı geldi ve bir umut gidip gün alırım diye Sadi konuğa randevu almak için mhrsye giriş yaptım klinik olarak kadın hastalıkları ve doğum bölümünü seçtim muayene yeri olarak perinatoloji ve anne bakımı adında bi bölüm vardı ve yarım saatte bir hasta aldığını gördüm şaşırdım ve çok umutlandim sadece bu bölüme bakan Selen Gürsoy (Erzincan) adında bir doktor var randevu aldım 😊 internette bu konu hakkında hiç yorum yok hastaneyi aradım gittiğim gibi ayrıntılı ultrason yapılıyor mu dedim evet dediler günüm geldi ve gittim randevu saatimden 10 dk sonra aldılar beni ve sorular sorup direk ayrıntılı ultrason yaptı doktor her noktasına kadar ayrıntılı inceledi bebeğimi o kadar tatlı ve kibar bı bayan ki işinin de ehli olduğuna inanıyorum Rabbim böyle doktorlara denk getirsin bizleri hep asistanı biraz sert bilginiz olsun 😊 ama kendisi pamuk. Çok şükür bir sıkıntı olmadı yanında stajyerler de olabiliyor bir tane erkekte vardı sonradan geldi bilginiz olsun. Çok şükür şu sıkışık zamanımda ücretsiz şekilde halledebildim. Bilgimi sizinle de paylaşmak istedim. Beni içeri aldı ve baktı herkesi içeri alır mı sadece riskli gebelere mi bakıyor bilmiyorum sormadım öyle olsa bana da bakmazdi sanırım riskim yoktu çünkü 🤷