Yoncayucel Mommyshark yalnız değilmişim🤦♀️ bizimde tam doğuma denk geldi bedellimiz. 39 dayım gelmezse normal doğumla sezeryan isticem bakalım😔
Mertarasinannesii Yoncayucel Evin33 ben de de adet sancısı ve vajinamda batma gibi sorunlar var ama ortada bişey yok
bdlry 40+1 olduk bende de henüz hiçbir belirti yok. Normal istiyorum öncelikli ama doktor cumaya gelmezse yatış yaparız dedi . sonrasını bekletme taraftarı değil. Önerileri alırım ben de. Kanala inmemişti daha bizimki bi de 🤷🏻♀️
addie487 Mavi0688 benimde 38. Hafta muayenemde kanala girmemişti bebiş bizimkide aylardır baş aşağıydı. Ama doktorum bu saatten sonra daha da inmez demedi. Bol bo yürüyüş yap her şey yolunda gözüküyor daha 2 haftamız var dedi. Bende biraz umutsuzluğa kapıldım ama yürümeye çalışıyorum her gün inşallah gelecekler 🙏🏻
Mavi0688 addie487 bi sekilde gelicekler evet insallah saglikla gelirler guzel dogum hikayelerimizi paylasiriz burada 😚
Buketacar Mommyshark bende 39+2yim nst de düzenli sancım çıkmasına rağmen hissetmediğim için doğuramadım Bi türlü iki kere yatırdılar hastaneye ama bebek gelmek istemedi🤭
Mertarasinannesii Ysmkzn aynını ben yaşadım dün gece hem sancı çekiyorum hem de ortada bişey yok 39+1 sen selamlar
Mommyshark Yoncayucel bizde istanbul tekirdağ olsaydı keşke ama uzağa vermişler işte şans hayırlısı olsun şu koronada hepsi hayırla gitsin gelsin İnşallah :(
Yoncayucel Mommyshark amin canım olsun ilk 14 gün zaten karantina olucakmış en azından görüntülü konuşabilicez bebişlerimizi gösteririz o şekil 😔