Evett bende bütün hapyy mom anneleri gb oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyordum 39 haftamizda dr randevum vardı dr çatıma baktı uygun dedi bugün sürekli suquat yürüyüş yap dedi bende dediklerini uyguladım 10 gb sancim başladı gece 1 gb rahatladım sabah erken dr gittik acilmam olmadı suyum gelmedi ama bebek hareketlerini hiç hissetmedim geceden sabaha kadar doktorum suni sanci verelim artık gelsin 39+1 olduk dedi sabah 10 da yatisi yaptık 7 saat sadece 1 cm açıklıkla sanci çektim hiç acilmam olmadı doktorum bebek kalp atışları yavaşlıyor sezeryan olman lazım dedi bu arada nts de sancim 140 ı 150 buluyor ama acilmam yok hemen ameliyathaneye indik ben nasıl korkuyorum titriyorum ameliyathane kalabalık heryerden bir ses doktorum geldi korkma ddi beni sakinleştirmeye çalıştı ve gözümü açtığımda inanılmaz bir ağrıyla karnıma bastirirlarken uyandım aklima ilk gelen ağrı kesici ıgne yapın bana o kadar ağrım oldu ki anlatamam bol bol yürüyün anneler suquat yapın sezeryan çok zor bebeğinizi kucağınıza alamıyorsunuz 3.gunum hala ağrılarım war sütüm yok mamayla besleniyoruz kendimi sağıyorum saat başı ama çok şükür oğlum yanımda mışıl mışıl uyuyor herkese güzel doğumlar diliyorum hayalinizdeki gb😊