tgce_brs Rabisbatu muayene ücreti aylık .i geçerli ,15 gün için mi geçerli onu sorucaktim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bubu_ Bende gidiyorum canım hatta yarın gideceğim 10 gün bir kere gittiğimde 11. Gündü geçmişti tekrar ücret ödemiştim
tgce_brs Bubu_ bendee ona gittim. Belki de orda beraberdik 🙂 ikinci kez gidiyorum 14 haftaligim. siz ne kadarlık hamilesiniz
tgce_brs Bubu_ başından beri gönül hanıma mi gidiyosunuz. Bana sanki biraz soğuk geliyo yeni tanıştık ondan da olabilir. Bide ultrason fotoğrafları hiç anlaşılır değil acaba söylesem düzeltir mi bebek şekli bile yok arkası dönük çekmiş dün hepten
Bubu_ tgce_brs evet canım başta bana da öyle geliyordu ama gittikçe tanıdıkça sıcaklığını görürsün sende evet bende gittiğimde dün arkası dönüktü belli belirsiz ama öncekilerde gayet net çıkıyordu konuşursanız daha iyi olur ☺️
tgce_brs Slnvlkn 2750 lira şuan ama bı güncelleme gelebilir dediler. Bunlar 2019 fiyatımız. Peki biz şimdi anlassak bu fiyattan oluyomu dedik olmuyomus. Ücretin içinde kapı şusleme ve şerbet dahilmis. Ayriyeten fotograf çekimi 350 liraymis. Böyle ☺️ başka sormak istediğiniz varsa sorabilirsin canım ☺️👍
Slnvlkn tgce_brs ben il dışından geldim de evime yakın olduğu için Esentepe hastanesine gidiyorum ama sormamıştım daha çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🌸