Cicilibicili Deletedmom272 aç tok farketmiyor ama sen yine de tok git hareketli olsun demişti doktorum canım
Hurmuz16 Deletedmom272 canım aç tok farketmiyor 2 Li tarama testinde bende 2 hafta önce girdim ama sonuçlarda 1 hafta sonra çıkıyor zaten canım ama doktorun başka ultrasona gönderiyor onun sonuçlarını hemen alıyorsun 😊
Sinemisdemirag Deletedmom272 organlarına bakıyor canım da ben her bebeği görünce heyecandan sadece ona kitlendiğim için tam olarak eksikte konuşabilirim ☺️Sonrası kan veriyorsun 1 haftaya çıkacak sonuçları inşallah
Aynurr16 Deletedmom272 güzel bir kahvaltı yap çikolatanıda ye birazda idrara sıkışık git bak ayna gibi çocuk bizimki bi dönüyodu bi hareket cinsiyetini bile öğrendim🌸 organlarına burun kemiği varmı baş popo mesafesi ölçüyo canım bide bir tüp kan ❤️
Deletedmom272 Aynurr16 o zmn bende senin gbi yapiim su ve cikolata😄 bnm 10+3 iken doktor cinsiyet muhtemelen erkek dedide. Bakalim yrn der mi bisi
caglanurr Deletedmom272 bende tok gitmiştim bide deli gibi çikolata yeyip gitmiştim doktor gelmişken açlık şekerinede bakalım demişti onun için kan verememiştim