Merve1656 Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim hastaneye ne zaman gitsem bebişim göstermiyor cinsiyetini bacaklarıyla kapatıyor diyor doktor her seferinde, göstermiyor saklıyorsa kızdır diyor herkes sizce bu durum doğru mudur?
asyaninannesii Merve1656 doğrudur kuzum benimde öyleydi bende 16da öğrendim kizim olacak su an 22 haftalık bende.gec öğrendim
Babyy1S Merve1656 benimki erkek bağdaş kurmuştu %80 dedi doktorm cinsiyeti için bende cikolata meyve suyu yedim hiç işe yaramadı en son tuvaletim geldi gitmedim öyle girdim ultrasona gördük bagdaştı yine zar zor gördük ama ben ayrıntılıya girip ögrenmek istiyrm degisir falan 😁
S-e3506 Merve1656 bende geç öğrendim canım 17 haftalıkta kesinleşti benimkide şuan 26+4haftalık hamileyim
Merve1656 asyaninannesii darısı bana o zaman inşallah ☺️ sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil ama deli gibi de merak etmeden duramiyor insan🙈
ipek-smr Alakası yok ya 🙄bazı erkek çocukları 25 haftaya kadar bile göstermiyor ki bu çocuğun o an ki pozisyonuyla ilgili ne alakası var göstermiyorsa kız olmasının 🤣🤣
Merve1656 ipek-smr bilmiyorum çok diyen oldu göstermiyorsa kızdır diye 😐 sanırım kızlar biraz nazlı oluyor ya ordan pay biçerek söylüyorlar ama dediğiniz gibi pozisyonla alakalı
Buse00 Kız erkek fark etmiyor bebeğin hareketine bağlı birsey benim kız 16 da gösterdi duruşuyla alakalı o biraz halk ağzıyla gösterir göstermez muhabbeti 😄
asyaninannesii Merve1656 ilk gebelik mi kuzum bizim ilk çok şükür sağlıklı olsun da rabbim ikisini de aratmasin inşallah kızda oğlan da lazım 😀🥰