Cerentali 13 haftalık olduk ama hala kilo alamadım 55 kg da sabitim ama herkes ilk aydan itibaren alıyor normal mi sizce ilk gebeliğim bilgisizim bilemiyorum 🤦🏼♀️
leyla25 Cerentali çokk normal o günleri arıcaksınız :) 5.ayımdan sonra birden almaya başlamıştım ben o zamana kadar karnım bile hiç yoktu
bbhhrr5289 İlk aylardan alinmiyor aslinda zaten bebek bizden beslenmiyo o donemde benim 5 aylik daha kilom degismedi
Ebru9120 Ne kadar geç kilo alırsan o kadar iyi bebeğin sağlığı için olduğu sürece:) ben de 16 haftamdayim henüz kilo almadım. 48 kiloyum. Doktorum herşey yolunda dedi:)
MelisaNil 36 haftaligim sadece 5 kilo aldim kiloya bu kadar takilmayin. Hamile olarak 30 kilolari görmekte cok iyi bi durum degil.
Evita Cerentali ben Nerdeyse 20. Haftadan sonra almaya başladım, doktorun bebek gelişimi ile ilgili yapacağı yorumu dinle kiloya takılma:)
gldnn Cerentali normal ben 6.aya kadar almadim suan bogazim acildi 3-4 kilo aldim insallah cok fazla kilo almam 69 la hamile kaldim suan 73 falan. oldum :)
aisee Cerentali Ben de 13e girdim. 49la başladım şu an 46yım. Değerlerinde problem olmadıktan sonra bir sorun olmaz. Hatta ilk aylarda kilo alınmaması daha iyi diye biliyorum