Ozg3kaya Arkadaşlar merhaba temmuz ayı ortasında planlı sezeryan doğumum var. Doğum sonrası hemen kanama başlıyor mu? Yatarken ped yada hasta bezi gibi şeyler lazım oluyor mu? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️
Selimem Ozg3kaya depend çok işime yaradı diye yazan çok canımm ben 39 haftalık oldum çantaya bir paket depend koydum
Mihrimah41 Ozg3kaya evet canım kanaman oluyo hemen. Büyük boy depend al. Yani marka önemli değil ama kilot şeklinde olması çok avantaj
Annemerve Ozg3kaya 21 gün önce doğum yapmış biri olarak Depend kesinlikle lazım oluyor canım. Ilk hasta bezi bagliyor hastanede sonra sen kendin Depend kullanabilirsin. Yüksek bel olması kanaman fazla olduğu için seni daha rahat hissettiriyor. Bide hastanenin verdiği hasta bezi toplanıyor ama Depend o şekilde olmuyor canım kilot kullanmadığın için rahat oluyor. Bide büyük beden almanı tavsiye ederim.
EbrarBulut Ozg3kaya ben ilk doğumum kullandım Hastahanede ayağa kalkana kadar zaten hasta bezi üzerinde yatıyorsun benm kanmam coktu sonra külot gibi onu giyiyorsun ben evdede kullanmıştım 5 gün kadar Rahat haraket ediyorsun en azından kanaman cok olduğu için
Mihrimah41 Ozg3kaya canım ebebekte migros da filan var. Büyük boyu 9lu zaten. İki paket yeterli sonra pede geçersin zaten
Ozg3kaya Kiloya göre mi almak lazım acaba dependi büyük boy çok büyük olmasın sonra 😂 ben 65 ile doğum yaparım diye tahmin ediyorum ☺️
Mihrimah41 Ozg3kaya yok yok büyük boy denilmesine bakma beli lastikli. Bebek külot bezleri gibi kayacak düşecek bşy değil