Sinemisdemirag Kızlar daha önce burda da okumuştum kalp atışına göre cinsiyet tahmini bugün ki kontrolde kalp atışı 164 dendi 12 +2 gebeliğim cinsiyeti şu an anlayamadı doktor bir fikriniz var mı acaba ?
Dilos1645 Sinemisdemirag onu bende okumuştum doktorlarda kalp atışına göre cinsiyet tahminini yapıyormuş erken zamanda diye ama benim mesela tutmadı..erkek bebeğin 140 ve altı olur kızların 140 ve üstü olur deniyordu..benim 155 cıkıyordu kızım olacak dedim ama oğluş gelicek kısmetse 🥰
Selin17 Sinemisdemirag canım pek alakası yok onunla doktorlar çok kızıyor🤭 benimde bebeğimin kalp atışı hep 160/170 arası kızım olacak ❤️
maggie Sinemisdemirag Allaha çok şükret bebeğinin kalp atışını duymuşsun çok şükür. 😁 Ben her gittiğimde tedirgin oluyorum sanki her an bir şey olacakmış gibi geliyor
Sinemisdemirag Dilos1645 ben erkeğin 140 üstü olduğunu duymuştum artık 1 ay sonrayı beklicem 16 haftada belli olur dedi ☺️
Caglanuroney Dilos1645 kalp atışına göre demek benim de kızım olucak 154 atiyomus minigimin kalbi 13+1 oldum ama öğrenemedim maalesef bı daha ki aya inşallah sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama çok heyecanlı oluyormuş 🙏🥰
a_gzde Dilos1645 ben de kız bebeğim 140 üstü olduğunu duymuştum canım. Benim de o haftalar 140 üzeriydi kalp atışı cinsiyeti kız 😊 hayırlısı olsun senin için inşallah 😊
Dilos1645 Sinemisdemirag valla internette de dediğim şekilde okumuştum …rabbim gönlüne göre versin ne diyim 🙏🏻💕
sukayhanacar Sinemisdemirag yok canım 140 ve altı erkek 140 ve üstü kız denir ama aldanma onlara sen tutmayabiliyo
Sinemisdemirag Caglanuroney kız bebeğim olsun diye dua ettiğim günleri bilirim ama şimdi hamile kalınca hele onu görünce dediğim gibi kız erkek yek duam sağlıklı olması ☺️
Caglanuroney Sinemisdemirag zaten bebeği gördüğün an dünya duruyo çok değişik bı duygu tarifi olmayan biseymis gerçekten sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi ☺️☺️
Sinemisdemirag maggie aynısıyım kendi doktorum haricinde evime yakın bir hastane var 2 hafta da bir sırf onu görmek için gidiyorum ☺️
Sinemisdemirag a_gzde ahhh inşallah dediğim gibi sağlıklı olsun yeter tabi ama bir de üstüne kız olursa Ucarım ☺️☺️