Mrvsydm Bktbll Canım bende 29 haftalıkken gittim kafası 32 haftalık önde gidiyor dedi doktor bizde korktuk ama doktor olabilir dedi irsi ve genetik bi sıkıntı yok dedi
Bktbll Mrvsydm banada o şekilde dedilerde neden emar istediler anlamadım neden büyüdüğünü förmek istiyoruz dediler ama ben çektirmicem haftaya salı tekrar kontrolde iyice bi sorucam bakalım
Bktbll Mrvsydm banada o şekilde dedilerde neden emar istediler anlamadım neden büyüdüğünü förmek istiyoruz dediler ama ben çektirmicem haftaya salı tekrar kontrolde iyice bi sorucam bakalım
Aselikra-11 Benim kızımın kafası da 1 buçuk 2 hafta önde dedi doktor yapısal olabilir dedi hepsi aynı şeyi söylüyorlar korkma canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bktbll Aselikra-11 amin canım inşallah bu şekilde önde giden cok varmış ama insan genede korkuyor hareketleride iyi allaha şükür takip ediyorum hep inşallah saglıklı sıhatlı alırız bebişlerimizi kucagımıza
Kubrakrk Canım hiç korkma benim oglumada büyük dediler genetik dedi yinede telaşlanmştm şimdi 4 yaşına girecek şükür şuandada hamileyim 33 haftalıkken kızımın kafasıda 36 görünüyor bunada genetiktir dedi sende takma
Bktbll Kubrakrk çok saol canım o kadar kafam dolduki ordan oraya ordan öbür tarafa gittim durdum hastanede panik oldum allahın izniyle dua ediyorum saglıklıca inşallah herkez bebeğini kucagına alır yavrulanırı
Jrhazar Bktbll merhabalar benim içinde bugün aynı seyleri söylediler sizin tecrübelerinize ihtyacım var