Mhtpctn 15 haftamdayım 16 ya gırıcem hala daha enerjım yok kusmalarım tekrar cogaldı ne guzel bı ara azalmıstı sızlerde de boyle olan varmı agzımda kı acı tat gene hc gıtmıyor
Dilos1645 Mhtpctn 19/25 haftaları arası enerjiktim hafif kaburga agrılarım vardı 25 den sonra siddetlendi karburga agrılarım..30 .haftaya kadar da agırlasma hissetmedim rahat yürüdüm işlendim ama ne olduysa 31 de bi anda yatagımı örtünce bile yoruluyorum yürümem agırlastı nefes nefese kalıyorum agırlasmak bu heralde dedim😂
Yaman Mhtpctn hep enerjiktim hic enerjim düşmedi 34 haftaligim hala enerjigim ama tabi artik agirlastigimiz icin hemen yapamiyorum her işi🙂
1994ozg Mhtpctn valla 29.haftadayım 2 3 haftadır enerjim yerinde bu seferde çatı ağrıları erken doğum korkusu falan yine tembellik yapmak zorunda kalıyorum
Emnee Bende şimdi lavabo yıkadım genital bölgemde acı hissettim oturur pozisyonda yıkadığım için galiba 30. Haftaya gidecem artık yapamıyorum ev işi açılma olur diye çok korkuyorum
Tatlisannedilekk Mhtpctn 24+4üm hiç enerjik olamadım, ilk 3ayım düşük riskiyle geçti hep yattım zaten, bulantı kusmam hâlâ devam ediyor, bel ağrım var, hemen yoruluyorum🤦🏻♀️🙄
Eceunverkanra Mhtpctn 22+1 den bildiriyorum hic enerjik olamadim ve enerjik olabilecegim gunlerin hayaliyle yasiyorum 🤷🏼♀️ Herkesin hamileligi farkli oluyor insallah sizin yakin zamanda enerjiniz yerine gelir
TugceBahadir Mhtpctn ilk 2 ay çok uykulu geçirdim sonra hep enerjik hissettim ağrılar var evet ama birgün yorgun gibi olursam diğer günler gayet iyiym çok şükür 🙏
Firdevs192 Mhtpctn 20-28 arası çok enerjiktim herşey harikaydı şimdi 37 ye giricem aşırı agirlastimmm 🥺
turunculuanne Mhtpctn 20de ani bi enerji geldi bana, tam o sırada da idari izin bitti işe başladım, allah yardım etti sanki çok güzel oldu 🤗
UrasEgeninannesi Mhtpctn 15-25 arası enerjik geçti ama artık zorlanıyorum çok halsizleşmeye başladım son zamanlarda maalesef . 28+1 olduk. 2.trimester gerçekten balayı dönemiymiş 😅 napalım evlatlarımız sağ Salim gelsin de
ipeginannesi Mhtpctn offf o acı tat bi çaresini bulsunlar, yoksa ikinciyi nasıl doğururum bilmem 🤷♀️
nazeninhanim Mhtpctn hiç enerjim yok ama bu hep böyleydi kan değerlerim kendimi bildim bileli düşüktü bence kronik yorgunum
Tortilla Mhtpctn 22 den sonra 🤭 18 e kdr kustum mahvoldum. Suan 33 hala enerjım yerınde Allaha sukur bazen halsizlk oluyor halıyle.
irva Mhtpctn Bende 15+4 tam bulantılarım bitti derken baş ağrılarım başladı.Kafamı kaldırasım yok yataktan valla.
mrskrvc Mhtpctn Hafta olarak tam hatirlayamiyorum ama 4. Ayin basinda iyi hissetmeye basladim. Hala ara ara tansiyon dusmelerim oluyor ve seker rahatsizligim var. Surekli olcum yapiyorum diyetle birlikte. Ama bunun haricinde cok sukur iyiyim