Mervegul 34 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğin kilosunun 2 hafta geri olduğunu söyledi 2.200gr sizinkiler ne kadar acaba,nasıl kilo aldırabilirim
Yetergms Mervegul 38 haftalik canim 3.400 muz süt kasar peyniri yogurt yumurta et turu seyler yersen bebegin kilo alir
MerveYildirim Mervegul 33+5 te 2200 du bebisim doktorum gelisimi gayet guzel dedi . Ne zayif ne kilolu dogar normal bir bebek olacagini soyledi
Prensesss Mervegul benimde 2350 falandı o haftada suan 37 bitmek üzere 3 kg olmş doktorum prof anne ne yerse yesin ırsı genetik diyo kilo işine
Mervegul Yetergms günde bir bardak süt içiyorum onu 2 yapmam lazım kaşarıda her gün yemiyorum,bir de ben çok meyve yemiyorum günde 2 tane ancak ondanda olurmu
gulcins 2200 az gibi gelmedi bana da Benim bebeğimde 30.haftada 1630 gr dı şimdi 31+6 yız 34 de gideceğim bakalım bende
Yetergms Mervegul canim meyve faydali ye ama muz ye ben gunluk muz sut iciyordum yagli yogurtun cok faydasi oluyor
MerveYildirim Mervegul hic korkma o zaman , cocuguma kac tane doktora gittim ne gelisimi geride dediler nede bisey . Bazi doktorlar abartiyor . Hem turkiyede gorundum hemde fransaya geldim herkes normal dedi 😘
kizannesiiii Mervegul 2400 dü benim 34 te, muz kaşar peyniri süt bebeğe kilo aldırıyor diye duymuştum
Halimeucm Mervegul canim bende 34 teyim şuan gecen hafta kontrolum vardi 2197 dedi doktorum suan ne kadar olmustur bilmiyorum normal demişti bana bol bol muz ye😊
Kbrslbs Mervegul bende 34 haftalıkken gittiğimde 2221 di kilosu gayet normal haftasına göre sıkıntı yok 😊😊