Klnc Kızlar doğuma az kaldı korku heyecan hepsi bir arada her an gelicekmiş gibi bekliyorum ya🤲😊sizler nasılsınız nasıl gidiyor😊🌺
Nur444 Klnc ara ara giren sancılar ve ödemler dışında iyi gidiyor diyebilirim haftaya Çatı muayenem var ve çok tedirginim bilmiyorum. Bu arada sizin bebiş kaç kg 🥰
Betulll23 Klnc 36. haftamızın son günü bugüün bizde sayılır mıyız? 😅🤪 Valla doğum yazılarını okuyup duruyorum ne zaman doğururumun modundayım 😂 onun dışında her şey güzelll şuan ☺️
inciiim Klnc bugün kontrole gittim canım 36+4 2800 kilo haftaya çatı muayenesi bakalım ne diyecek doktor 😅
Klnc Betulll23 ne güzel size az kalmış bizde bir an önce 36 yı bitirsek günler çok çabuk geçsin istiyorum doğum korkusu değilde kavuşmanın heyecanı daha çok🥰
Rhm_akbay Bende 36+4 deyim bugun bi hareketlerini hissetmedim diye korktum hastaneue gittim nst filan cok şükür bisey yokmus anlik stres bile hareketlerini etkileyebilir dedi doktor saglikla kucağımiza alalim ama biraz daha icimizde tutalım dursunlar 😄
Klnc Rhm_akbay evet hatırladım sizi post açmıştınız ara sıra korkutuyor minikler🥰bende eskisi gibi hareket etmiyor diye gittim doktoruma nstyi görünce daha ne istiyorsun demişti😂önceki haftalar gibi bol tekme atcak diye bekliyoruz ama sadece dönme ve kayma hissediyorum normalmiş🥰
Mkelebek Rhm_akbay bende 36+4um 😍bizde bgn kontrole gittik. 2900 olmus bebisim. Hersey yolunda dedi dr tabi catidan dolayi sezryan olucam sizin bellimi dogumunuz
NurseB 35 +5iz biz de bugün kontrolümüz vardı çok şükür her sey yolunda sabırsızlıkla bekliyoruz :) 2750 gr olmuşuz bizde 🤭