Kızlar 31+0 haftalığım 7 aylık hamileyim .. hamileligimin ilk 3 4 ayı yediğimi kustum kilolu hamileliğime başladım 74 kilo ile .. normalde 80 küsürdüm kilo veriyordum yaşım daha genç olduğu için çok hızlı kilo veren biriyim 10 kilo verdikden sonra hamile kaldigimi öğrendim diyeti bıraktım aşırı yemek yiyen biri değilim ama geç saatte yemek yiyen biriydim veya abur cubur bunlar bana çok kilo aldırdı.. hamileligimde 5 kilo aldim en son 79 kiloydm ve hamilelgmn 5. Ayında faln saglik uzeri beslenmeye butun bana zararlı şeyleri yemeyi kesmeye karar verdim ve aşırı dediğim dedik biriyimdir yaptım da kontrole gittiğimde gerçekten kilo almadigimi gördüm ve bebeğime herşey yaramıştı ben kilo almamıştım ve farkettimki gittikçe zayifliyorum pazartesi günü diyetimin dahil olduğu ikinci kontrol kilo aldimmı çok merak ediyorum ama çevremdekiler eşim fln karnımın küçüldüğünü zayifladigmi söylediler ve gerçekti becermiştim bu işi 😂😌 ama bugün sabah uyandım ki resmen deli gibi tatlı aseriyorum 2 aydir agzima surmedigim şeyleri abur cuburu bugün kaçamak olarak yemeye karar verdim pek ozlememisim abur cuburu ama yiyince icimdeki minigin hareketleri kat kat artıyo gittikce mutlu oluyorum ve bugünü kaçamak günüm ilan ettim çikolata dondurma ne varsa yedim valla😂😂😍 aslında pazartesiye kadar bu diyetime devam edecektim kilomu ve bebeğimin kilosunu ogrnemek için ama bugün olmadı bugünü saymıyoruz birgunden de kilo almam heralde demi yaa😂 yaa daha genciz guzeliz istedigimizde alir istedigimzde veririz ben içimdeki minige acıdım bugün yane okadr çok icim gidioduki bazi abur cuburlara artik bugun ne varsa yedim bigunden bisey olmaz Ya telafisini çok iyi yapacagimi biliyorum ya ondan da biraz rahatım benim gibi kaçamak yapan var mı ama sabah uyandığım an bu son kalan 2 ayımı ağzıma bişey sürmem abur cubur vs inşallah dogumumu da 85le kapatırım 🤲😌 aşırı psikopattım bu konuda elestriye de hazırım çok kafaya takıyorum kiloyu napcam bilmem 😂🤦♀️