qamseee Duyguork ben iki hamileligimde de kullandim decavit. Oğlumda 10 kizimda 12 kilo almistim doguma kadar. Su an ucuncu hamileligim bugun doktorum Vinalac diye bir vitamin verdi umarim kilo yapmaz😌
saramomy Duyguork decavit kullanıyorum sadece 12. Haftamdan beri içiyorum 23+1 oldum ama kilo almadım daha aynıyım bence kilo yapmıyor🤷🏻♀️
Selin17 Duyguork decavit kullanıyorum ben 12 haftamdan beri kilom normal çok bir kilo artışı farketmedim 🌸
Bcsahat Duyguork decavit ve balık yağı kullanıyorum ama decavit bittiğinde başka bir vitamine başlayacağımı söyledi doktorum 🌸 15+6 🧿😌
Sumeyyeunal Hayır. Fakat bende uyku sersemlik öok yapmıştı bırakıp folik asite geçtim doktor kararıyla
Duyguork @qamse aldığın kilolar normal aslında vitaminden dolayı iştahınız açıldı mi decavit kullanmaya başlayacağım korkuyorum şişirip iştah açar diye folik asitim bitti decavit e geçtim
qamseee Duyguork hamilelikten once nasilsam oyle beslendim canim donem donem istahimin acildigi oldu ama dizginleyebildim kendimi💜
kedilervekaranfil Duyguork Decaviti en başından beri kullanıyorum, 33. haftadayım ne iştah açtı ne de kilo aldırdı
sirdaass Duyguork decavit kullanıyodum doktor onu bırak iştahını açar o senin dedi başka bi demir ilacı verdi. Magnezyum kullanıyorum bi de vitamın kullanıyorum damla seklınde
kedilervekaranfil sirdaass decavit bir vitamin. Demir ilacı başka, vitamin başka etkiye sahip. O damla da büyük ihtimal d vitaminiydi. Belki vitamine ihtiyaç duymadığınız için doktorunuz onu kesmiştir
Akty0753 Duyguork bnde 3. Ayimdan beri kullaniyorum decaviti 21+6haftalik hamileyim suan doktoruma kilo aliyorum dedigimde decaviti bi gun iç birr gun icme demisti yada yarisini iç demisti demekki aldiriyo ama bn aksatmiyorum hergun duzenli iciyorum 😂😂