Dilarailhan Kızlar 40 hafta olduk bebeğim kanala girmediği için mecburen sezeryan olacağım korkuyorum nasıl olacak yapabilir miyim diye , normal doğuma kendimi çok hazırlamıştım 😔 şunu yap bunu yapma diyebileceğiniz Bir şey var mı . Fikirlere açığım
Bicanbehiye Dilarailhan kendine mutlaka kayısı kompostosu yap hem hastanede içersin hemde eve gelince hergün mutlaka iç büyük tuvaletine giderken çok işe yarıyor.dikişlerin olacağı için.Allah yardımcın olsun.kendini çok strese sokma öyle yada böyle doğacak.sağ salim kavuş inşallah bebeğine
Edakudret1 Dilarailhan korkulucak hic bisey yok ben okadar cok korkarak girdim ki ne bisey anladım ne de baska bisey cok kolaydı yarım saatte oldu bitti hersey sonrasından zaten agrı kesici felan filan gecip gidiyo, suan 30 günlük olduk biraz ameliyat yerim acıyo banyo yapınca
Dilarailhan Bicanbehiye sağol canım, annem olacak Allah’tan yanımda yardımcı olacak bana . Yapacağım mutlaka 💚
Dilarailhan Selimem hayır baş aşağı geliş ama kanala girmiyor 🤦🏻♀️ biraz iri olduğu içinde olabilir. Yani nasibim de yokmuş normal doğum ne diyim
minikbebeklerim Kayısı incir kompostosu yapıp blendrdan geçirip içecek hazırlayabilirsin hem sütün için faydalı olur hemde doğum sonrası büyük tuvaletin için faydası olur. Birde kendini iyi hissettiğin an bol bol yürümeye başla. Yürüdükçe daha çabuk iyileşiyorsun. Allahım sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Sezaryen hiç korkulacak birşey değil
Dilarailhan minikbebeklerim amin inşallah canım, daha önce hiç ameliyat olmadım onun için korkuyorum. Bilinmezlik korktuyor ama sonu güzel olacağı içinde seviniyorum bir yandan . Hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun 🤲🏼🌺