Urasmom Kızlaaar çatlaklar ne alemde?🙄 Ben bugün ilk çatlağımı gördüm biraz moralim bozuldu. Sizde durumlar nasıl?
Hilal93 Urasmom ben ne yaparsam yapayım ilk hamileliğimde de çatladı az da olsa suan ikinci hamileliğim gene az çok çatlak oluştu vücut yapısına göre değişiyor ya
Urasmom SeHer1909 kantaron hiç kullanmadım ama lierac ve mustela kullandım. Bu kadar az çatlak olmasında etkileri olmuştur mutlaka. Keşke düzenli kullanmaya devam edebilseydim.
Yasemin-ya 35 haftalığım ne güzel çatlağım yok aşırı kilo da almadım Diye sevinirken bugün ayna da göbeğimin alt kenar taraflarında biraz çatlaklar gördüm ama olacak bunlar napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil öyle değil mi 😊😉
Urasmom Yasemin-ya Yasemin-ya evet ben de 36ya girdim oh mis gibi çatlak matlak yok diyordum ki bugün üst bacağımdaki çatlağı gördüm. Tabii ki çocuğumun sağlığından önemli değil ama keşke hiç çatlamasak. 😐
Mili Bende bir çok yağ kullandım gende düzenli amma velakin 35. haftadan sonra sonra çatır çatır çatladım ☹️
Urasmom Mili ya aslında 20 haftadan itibaren lierac ve mustela kullanıyordum düzenli olarak. Günde 3 kez sürüyordum. Ama eşim ağır bir trafik kazası geçirince kendimi bıraktım onunla ilgilendim çok uzun bir süre. Bu sırada çatlaklar da gelmiş tabii.
SeHer1909 Urasmom lierac çok hızlı emiyordu cildim ve uzun süreli nemli kalmıyordu dedim ben de evdeki doğal yağla destekliyim kantaron vardı ev yapımı avucumda karıştırıp lieracla öyle sürdüm. İnşallah son 7 haftada bişe olmaz 😀