Merhabalar arkadaşlar dün kontrole gittim 26+3 hamileyim fakat doktor suyumun fazla olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi şekerime falan baktı şekerin yok bi sıkıntı yok ama dikkat etmen gerekiyor yoksa bebek solunumsuz kalır dedi meyveyi çok tüketmişsin ondan kaynaklı artmış suyun dedi ne yapabilirim başına gelen varmı çok tedirginim 🥺
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz🤗(Doktor suyun fazla dedi)
Gokselin şeker yüklemesi yaptırmadın mı benimde aclık sekerimde bi sıkıntı yoktu ama 1.saat 75 gram yükleme sonucu 216 cıktı
DamlaNur29 şeker yüklenmesine gerek yok açlık tokluk şekerine baktı şekerli sıvıdan içmedim hiç
Benim de suyum olması gerekenden azmış bol bol meyve yemeğe çalışıyorum 😐
ElifffffffT havuç çok iyi geliyormuş ona
Gokselin anladım canım
Gokselin evet duydum ama havuç suyu çok kötü 2 bardak zor içtim acaba direk havuç yesem olmaz mı ya bide karpuz yiyorum
Banada bebeğim fazla idrar yapıyomuş karnıma ondan suyum fazla imiş doktor şeker olabilir dedi bugun şeker yüklemesi yaptım şeker çıktı diyet yapacaksın dedi yemene dikkat et
ElifffffffT ben bu süreçte kiraz karpuz ve kavun çok tükettim ondan kaynaklı dedi
İki aydır benimde suyum fazla diyor dr her kontrolde şekeri azaltdedi bana da ama şeker yükşemesinde şekerim çıkmadı hiç pirinç karpuz kavun muz hamur işi dondurma tatlı vs bunları yeme dedi rahim ağzı normal erken doğum yok diyo dr um
Zeynepkuzu Allah korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim insan tedirgin oluyor ister istemez