Anne71 Tatlis benim 39+1 sabahı 2 cm açıklık vardı akşama tam açıklık oldu birazdaha 10 15 dk daha geç kalsaydım yolda dogurcakmisim surekli merdiven in çık squat yaptım Sancı geldikçe emekleme pozisyonu aldim
Bsradogn Anne71 squat yapınca karnım taş gibi oluyor sertleşiyor kasılmadan dolayı mı acaba ilk gebeliğim pek anlamıyorum benimde 2 cm açılmam var artması için uğraşıyorum
Ayazsimay Tatlis hic acilmayip kaladabiliyor benim gibi 1 cm bise degilki bnmki 3 cmydi baskada acilmadi
Bsradogn Anne71 benimki kanala inmiş gelmek için baskı yapıyor hissediyorum onu lakin gelmesi için açılma olması lazım 😅
Anne71 Bsradogn hurma ye merdiven in çık ılık duşa gir hatta küvet varsa kuvete gir yoksa ben mavi çamaşır legenine ılık suyu doldurdum oturdum içine bol bol squat yaptım He birde ilişkiye girdim eşim içime bıraktı onunda faydasini gördüm bence
bilaloguzunannesi Tatlis 37+2 günlükken kanama ile gittim 4 cm açılmam vardı ama plesanta previa aşağıda olduğu için acil sezaryen oldum çatı muayenesi olmak istemiyorum sezaryen olacağım dememe rağmen muayenede oldum
Bsradogn Anne71 squat yapıyorum merdiven inip çıkıyorum falan ilişkiyi de içine bırakınca bebeğin kesesinde görünüyor diyorlar o yüzden istemedim. Öyle mi 🙈
Anne71 Bsradogn 2 ay boyunca eşimden ayriydim eşim izne ayrikdi geldi 4 gun içinde 2 defa yaptık 4. Gün dogurdum 😂