Fyzarsln Arkadaşlar kanımda yüksek enfeksiyon varmış ve antibiyotik kullandığım halde düşmüyor ne yapmam lazım ya. Tekrar antibiyotik verdi doktor. Başına böyle bişey gelen var mı?
Busradonmezus Fyzarsln hamile deglken vardı bence. Antibiyotik kullandım 10 gün saati saatine. Ve düştü enfeksiyon oranı.
Ebrdef Fyzarsln benimde 21 civarı crp düşmüyorda 🤷🏼♀️ Antbiyotikte içemiyorum, idrar yollarından kaynaklıymış
Fyzarsln Busradonmezus Ama sürekli kan tahlili verdim hamile değilken olsaydı şimdiye kadar çıkmaz mıydı. Bilmiyorum ya telaş yaptım bende crp yüksekmiş. Bebeğe bişey olur diye korkuyorum
Fyzarsln Sevimli_anne bi şikayetim yoktu benim. Bi sabah çamaşırımda yoğun ıslaklıkla uyandım doktora gittim tahlil verdim o sırada enfeksiyon var dediler. Crp 21.40 çıktı. Yüksek yani hiç düşmüyor
Fyzarsln Ebrdef benim idrar yollarımda enfeksiyon yokmuş. Sadece çürük bir dişim var ve diş etlerim çok kötü şişmiş. Acaba o yükseltir mi
serpil8 Fyzarsln idrar yolu enfeksiyonum vardı hamilelıgımın başından beri maalesef hala devam ediyor