Ezcez Kizlar bugun hamilelik testi yaptim bi dk dolmadan tek cizgi cikti reglimi bi gun gecti acaba testmi bozuk yoksa gebe degilmiyim
Dereninannesi Ezcez canım adet tarihinden sonra 10 yada 15 gün beklemen gerekli diye biliyorum bende öyle yaptım böyle kesin sonuç çıkıyor bence hamileysen bile bir günde belli olmaz diye biliyorum benim fikrim bu😊
FuatTataroglu Ezcez ben erken gebelik testi almstm adet olmadan bes gun onceye kadar tahmin edebliyo ben adet olmam gereken gunde yaptm silik ckti hastaneye gttm hamile ciktm ama daha cok basindaydi❤🤗🙏
FuatTataroglu Ezcez erken hamilelik testini almani tavsiye ederm cnku bende birgun once norml test aldm ckmadi erkn gebelik testinde ckti
anneyimben12 O testlerde çıkması için biraz erken benim 8 gün sonra anca silik belli oldu tereddütün varsa git kan testi yaptır en net orda belli olur bide o testlerin adet öncesi çeşidi varmış olmazsa bide onunla dene nacizane tavsiyelerim tabi 😊
Sltnbl Ben adet öncesi testle yapmıştım silik çıkmıştı geç döllenme var ise çıkmaz bi kaç gün daha bekle kan testi yaptı bence
MustafaNurdange Bence testten önce bir iki gün bekle benimde öyle çıktı bir gün geçince sonra hamile olduğumu öğrensim ama kimyasal gebelikmiş bekle bence
ZeynepFatih Adetim sadece 1 gün gecikti yaptığımda çift tam çizgi çıktı bu döllenme ile alakalı eğer geç döllendiyse çıkmayabilir adet gününden 10 gün say hala olmadıysan kan testi yaptır