Sister Kızlar infertilite hastasıyım tüp bebek yaptırdım Gün embriyosu 1. Kalite konuldu 1 tane .. bugün 5. Gün sizce tutunma belirtileri nelerdir benimle paylaşır misiniz merak ediyorum 🙈
Yaman Sister genelde bi belirti olmuyor bnde olmamisti ama tutunduktan sonra bilmiyoken cikolata kokusundan tiksinmiştim ve göguslerimde damarlar belirmisti cnm senin icinde hayırlısı olsun
Elfg Sister hiç bir belirtim yoktu canım hatta 6.gun aşırı kasık ağrısı ile ağlayarak test yapmıştım kesin adet olcam diye ama silik ciGiyi görmüştüm rabbim sana da nasip etsin insallah
Bayanpanik Sister 7 günden önce belirti olmaz cnm arama boşuna 😀 erken gebelik testiyle 8. Günde falan cikabilir
Sister menesse ben özel klinik de yaptırdım fiyatta yardımcı oldu doktorum 5500₺ 1 tane de donduruldu 1500₺ ilaçlar da yaklaşık 3000₺ tuttu canım
menesse Teşekkürler.. ben de bebiş istiyorum olmuyor. Tahlillerim yapılmaya başlandı aşılama yapılıp tutmazsa tüp deneyeceğim. Fiyatları merak ettim. Siz nerede ikamet ediyorsunuz. Ben ankaradayım. Araştırma yapmak jazim😁