Twinksmom Busrakaplan14 Birazcık az ama toparlar her bebek kendine göre değerlendirilmeli canım minyon olabilir yapısal olarak sonradan da alabilir yeterli sağlıklı doğsun kilo önemsiz
Angell9453 Busrakaplan14 seninki biraz az benimki biraz fazla ama az veya fazla olmasına takılma canım sağlıklı doğsun yeter 🙏 her bebek aynı olmuyor ve son zamanlarda kilo almaya başlıyorlar
Tortilla Busrakaplan14 normal canm her bebek farklı olur. Benm 28+4 te 1320 ydı. Herkesın genetık yapısıyla alakalı
Busrakaplan14 Twinksmom Bende birazcık fazla diye seviniyordum , doktorum normal kilosu iyi dedi ama 😰
Twinksmom Busrakaplan14 Yani benim ikizler biraz daha gr olarak fazlalar o hafta için baktım şimdi ama belli olmaz tabi fazla değil canım az da değil normal
Nisanurt Busrakaplan14 benim de 28+5 1.150 gram. Doktorum iyi dedi. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın her hamilelik farklıdır🥰
Yaseminozel Busrakaplan14 benim en son 27+6 da ölçüldü 1.160 dı bi hafta önde gidiyor dedi ama her çocuk Farklı ve gayet güzel kilosu canım