Rabia_Nazar Hamilelikte çikolata yemenin ne gibi bir faydası oluyo bn şuan 11+6 yım beni bilgilendirirseniz?🥰
musti28 Rabia_Nazar bebeğin en sevdiği şey 🥰 bitter olanını yersen kakao oranı daha yüksek olduğundan daha sağlıklı cnm hareket etmesi için yiyorum ben herşeyin fazlası zarar zaten 😘
ozlmnhl Rabia_Nazar çikolata yemek zorundasın diye bir şey yok canım çikolata bebeğin kan şekerini yükselttiği için bebek bi enerji patlaması yaşıyor ve çok hareket ediyor ben sadece ultrasona gideceğim zaman. 1-2 küçük parça yiyordum onun dışında canım çok istemedikçe yemiyorum.
zeyzey95 Rabia_Nazar hiç bir faydası olmuyor canım sadece bebek hareketli olsun diye ultrasona girmeden yiyolar yada bebek uzun süre hareket etmezse iyi olup olmadığını anlamak için yiyolar
Rabia_Nazar musti28 yaa tamam insallah bnde yeni çikolata yemeye başladım bitterlede hiç aram yoktur aslında
Rabia_Nazar ozlmnhl anladım benimde pek tatliyla aram yok hamileliğimin başından beri hiç yemedim desem yalan olmaz daha bugün yedim arada azda olsa yiyim o zaman çok teşekkürler yaa😍🥰
ozlmnhl Rabia_Nazar canım doktorum bana hiç çikolata ye demedi bemde 34.jaftadayım toplasan 2paket çikolata yemedim😌onun yerine incir hurma kayısı vs. Yesen çikolatadan çok daha faydalı bence 🥰🌸
aynurehuseyn Selam bende 21hafta 6 gün çok haraketliyiz bugünlerde seker hic tuketmiyoruz aslinda hic Boyle adi gəlincə bile mide bulantısı yaşıyorum.benn aslinda enn çok hamur yemekleri yiyiorum…bu arada size Azərbaycan dann katiliyorum🤗😉
aynurehuseyn Rabia_Nazar Rabia_Nazar tşk tatlim bugün gittim doktoruma aslinda böyrəyimde zülal varmış yani birazciq kızım orayi daha çok sevdiyindən bana acı veriyor 😉