Zekiye_79 Merhaba anneler benden ara sıra sarı akıntı geliyor beyaz da geliyor farketmiyor bide birşey sorucam 2 günden beri bende şiddetli karın agrısı var sizde oluyor mu
Nimesay1 Zekiye_79 Doktoruna sor bi canım.Eğer kaşıntı yanma falan da varsa mantar olabilir.Beyaz pütürlü akıntım vardı sonra kaşinti ve tahriş başladı benim progestan mantar yapmış 2 gündür ilac kullanıyorum süt kesiği gibi akıyor.
Mihre Zekiye_79 İlk hamileliğimde öylesine çok geliyordu ki suyum geldi diyip hastaneye koşmuşluğum var😅 hala da var vajinal enfeksiyon ve mantardan kaynaklı.Doktorunuza söyleyin fitil etki ediyor.
Yesmckmk Bende karın agrısı yok ama dediğiniz akıntı bende de oluyor üşüttügüm zaman yada ayaklarımı sıcak tutmadığım zaman artıyor doktorum bi fitil verdi o bana çok iyi geliyor akıntım özellikle arttığı zamanlar kullanıyorum
Zekiye_79 Nimesay1 kaşıntı yanma yok da Canım ara sıra beyazı anlıyorum da sarı da geliyor o sarıyı anlamadım
Duygu4444 Doktoruma sordum sarı akıntı sorun değil demişti. Kahverengi ve kırmızı korkulacak bir durum
Sewal35 Beyaz akıntıya doktorum normal dedi bebek baskı yaptığından geliyormuş peynir kesiği yada yeşil olduğunda sıkınrtı dedi mantar yada enfeksiyon öle olursa fitil kullanırsın dedi ama bende beyaz kremsi bişey vermedi korkulacak bişey yok dedi