Dereninannesi Yardımcı olurmusunuz biri de altının içindesin diyo biri 7 diyor ilk gebeliğim olduğu içinde tecrübesiz im 🤗😊
Haticeyildiz Dereninannesi su anda yedinin icindesin 1 ay 4 hafta olduguna gore 4+8+12+16+20+24+28+32.... bu sekilde sayicaksin
1PrensAnnesi Dereninannesi hafta değil gün hesabı yapın bence haftada hep karışıyo mesela 30 haftada 210günlük oluyosun yani 7 bitmiş 8e girmiş oluyosun... 28+3 de 7.ayın içindesiniz
Merveymiss Canım 30+5 de 7 aylık oluyorsun. Şuan 6 nın içindesin. Ama sorana hafta olarak söyle zaten doktorlar ay olarak hesaplanmamlı diyor yanıltıyor çünkü
Merveymiss Haticeyildiz ama senin hesabına göre 36. Haftada doğurması gerekiyor. 9 ay 10 gün 40 hafta oluyor. Gebeliği 42 hafta süren var
OmerAzizeSrc Haticeyildiz ama dört haftayı bir ay olarak saymıyoruz o dört haftaya ikişer ya da birer gün daha koyuyoruz her ay bunu unutmayın doktorlar bu şekilde hesaplıyorlar
Burcinsahin3 Haticeyildiz o yanlışmış malesef bende öyle sayıyordum 26 haftaya kadar 6 aylikmis sonrası 7 olarak devam ediyor internetten bakıyorum bende merak edince
Rose Evet bencede su an 7. Ayin icindesin 28 den 32 ye kadar 7. Aydasin ama hafta hesabi daha mantikli tabi
Esraa Bir ayda 4 hafta var evet ama 4 hafta 28 gün yapıyor ama bir ay 30 31 gün. bu yüzden hesaplamada yanılmalar oluyor zaten
Haticeyildiz Dereninannesi kafan karismasin gercekten basit bazen soranlar haftadan anlamiyo 28 haftalik diyince yani kac aylik oluyo diyolar sende soranlara bu sekilde hesaplayip soyleyebilirsin 28den 32ye 7 ayliksin 32den 36ya 8 boyle hesapla ama doktorunla hafta olarak hesapliyosun o ay olarak soylemez
Rose O yuzden zaten dogumda 40 hafta olarak hesaplaniyo her ay 30 gun cekmedigi icin tam 9 ayda dogum yapmiyoruz o yuzden siz bir ayi 4 hafta olarak hesaplayabilirsiniz
Haticeyildiz OmerAzizeSrc Merveymiss ben zaten insanlara boyle anlatirsin doktorunla hafta olarak konusursun diyorum cunku bazilari anlamiyo hafta deyince kac ayliksin diye soruyolar ben suanda 29 haftaligim ama kisisine gore soyluyorum bakiyorum hafta diyince anlamicak 7 yada 7 bucuk ayligim diyorum cikiyorum isin icinden Dereninannesi sende boyle hesaplayip bu sekide soylersen senin icinde kolay olur
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Bacım ben kaç aylığım 😂 Anneme dedim 5.aya 1 hafta var ama bilemedim.. 19 haftalık oluyorum 🙈
MberraAglYac 7 ayına yeni girmişsin canım yani 6 aylık hamilesin 25+5tam 6aylık 6 ay tamamlanıyor 7 geçiyorsun
Sudenazz pamuksekerinannesi bende aynı dertten muzdaribim 2 gün sonra 19 hafta olacak soruyolar kaç aylık diye bişey diyemiyorum 🤷♀️🙂🙂