elifkck1515 arkadaşlar istanbul’da olup bebek araç gereçlerinin en uygun olduğu bebek çarşısı olarakta bilenen havuzlu hana yakın zamanda bebek alışverişine giden oldu mu?
Seval22 elifkck1515 bende yeğenime ordan alışveriş yaptım 600 liraya herşeyini aldım bebek battaniyesi bornozları tüm kıyafetleri fazlasıyla bebekle alakalı ne varsa herşeyi ordan aldık ve bence çok uygundu şimdi Bende hamileyim yine ordan almayı düşünüyorum herşeyimi
Akty0753 elifkck1515 bn gittim canım cok fazla bisey almadigim için eksik olanları aldım sadece uygun fiyatta aldim 120 lira ödedım aldiklarima
Merakliana elifkck1515 uygunlugu tartışılır ama çeşit çok kıyafet acısından vs. Ben arabadır beşiktir hep internetten indirimden aldm ama koyafet vs cok çeşit var 😍
MinnakLiva canım uygun diyerek adı çıkmış normal mağazalarla aynı fiyattalar sadece bebe avmsi olduğu için alışverişini kısa sürede bitirmek isteyenlere uygun diye düşünüyorum. İnternetten indirim takibi yaparak çok daha ucuza bitirebilirsin
Meryy600 Bir ay olmadı daha akrabamız için gitmiştik. 3 poşete 300 milyon verdi ama baya herşey aldı. Yani mağazaya bağlı. Tek bir yere bağlanmadan sora sora alabilirsiniz. Biz genelde alt kattaki aslı bebeye gidiyoruz.
Imfromlastnight Bende modern şeyler var mı onu merak ediyorum. Renkli incikli boncuklu saçma sapan hayvan baskılı şeyler istemiyorum:/ çizgili puantiyeli soft renkler çok güzel. Gidip bulamazsam yazık olacak
Gul2328 Ateş ölçer uygun fiyata bulabilirsiniz denmişti bende gidersem onun için ve battaniye için gitmeyi düşünüyorum 😍
Kelebekkk34 elifkck1515 merhaba ben dün gittim 0-3 3-6 aylık kıyafeti almaya eskisi gibi indirimli değil mağAzalarda gördüğün internette gördüğün her model orda mevcut hemen herşeyi al çık ama eskisi gibi değil emzirme yastığı ucuzdu 40 tl gerisi hep mağazadakilerle aynı
Busra221 elifkck1515 ben gittim 10 gün önce gayet güzel gidebilir her bütceye uygun ne ararsan var. İnternet üzerinden uğraşmak sıkıcı geliyo bana gidip almak mantıklı sabah saatlerinde gidersen yoğun değil